Загрузка...

Who radio listen online

Ezen az oldalon összegyűjtöttük a legnépszerűbb internetes rádiók élő online adásait. Minden böngészővel működik: FireFox (FF), Internet Explorer (IE), Chrome, Opera, stb, csak Flash lejátszó szükségeltetik. Csak kattintson kedvenc adója nevére és máris hallgathatja annak műsorát. A Class FM, a Juventus, a Rádió 1 és a Music FM mellett számos kisebb körzeti- és webrádió hallgatása válik lehetővé egy gombnyomásra.

Az online rádiózás előnye, hogy nem kell tudnunk a rádiók frekvenciáit, csak azok nevére kell kattintanunk a sávváltáshoz. Nem beszélve azokról a csatornákról, amik kizárólag ezen online formában hallgathatóak, hagyományos formában nem. A közvetített hang minőségét csak az internetkapcsolat sebessége befolyásolja, nem fog a hang torzulni, recsegni és nem függ a kedvezőtlen időjárási körülményektől sem.

Nem kell továbbá a vételi lehetőségek földrajzával vagy fizikájával foglalkoznunk. Lehetünk akár egy hagyományos adótorony közvetlen közelében, vagy akár annak adókörzetén jócskán kívül. Legyünk akár külföldön a Föld egy távoli pontján, kedvenc rádiónkat mindaddig elérjük, amíg az Internetre fel tudunk csatlakozni.

O RadiosNet é o APP do portal Radios.com.br que traz milhares de rádios online do Brasil e do mundo separadas por país, estado, província e regiões.

Online rádió hallgatás  Class FM Rádió 1 Music FM
Online rádió hallgatás Class FM Rádió 1 Music FM.
Free Music Online  Internet Radio  Jango
Free Music Online Internet Radio Jango.
Radioscombr Ouça Radios ao vivo Radios online!
Radioscombr Ouça Radios ao vivo Radios online!.
TuneIn  Official Site
TuneIn Official Site.
Internet Radio UK online radio stations listen to
Internet Radio UK online radio stations listen to.
Rádio online Portugal ouvir rádios online
Rádio online Portugal ouvir rádios online.

NURSES ON AIR GENERATION NEXT TALENT HUNT - Trukmė 2:01.

Тэги:Online rádió hallgatás Class FM Rádió 1 Music FM, Free Music Online Internet Radio Jango, Radioscombr Ouça Radios ao vivo Radios online!, TuneIn Official Site, Internet Radio UK online radio stations listen to, Rádio online Portugal ouvir rádios online, AccuRadio Official Site, Rádios ao vivo Rádio ao vivo do Brasil Rádios online, Class FM Online rádió hallgatás Élő adás!, Radio online,

Bitcoin Generator - Earn 0.2 - 1 Bitcoin - Trukmė 1:33.